top of page

Calendar for November 2017

Hey guys, I'm so happy to tell you I've finally made some videos of me working and started my Youtube channel. That was on my priority to-do list for a year now and I really don't know why I procrastinated on this for so long... Now that I've started, I keep thinking what should I show you next and how I can make my videos better, more interesting and entertaining. You can see them here.


I also made a new series I call "Retro" and is playing with round shapes that remind me of the 70's and also somehow of Rex Ray's work. You can see it in my previous blog and in my portfolio.


I enjoyed making the series very much, but I have lots of new ideas in mind so I will give myself couple of days to finish what I started and then start something new and hopefully also make some videos along the way.


But here we are because it's time again for a new calendar for your desktop. I hope you will like it and if you did, you can download it in HD for free on this link.


Enjoy your November and see you soon.

......

the branches collection - pink vivid abstract nature

Dragi moji, zelo sem vesela, da se lahko pohvalim, da sem končno pripravila nekaj video posnetkov za moj Youtube kanal. Priznam, da je bilo to na mojem prednostnem seznamu že kakšno leto in res ne vem zakaj sem odlašala toliko časa. Zdaj, ko sem začela, pa ne morem nehati razmišljati kaj bi vam še lahko pokazala, da bi bilo zanimivo in zabavno. Ogledate si jih lahko tukaj.


Cel mesec je bil nekako posvečen ustvarjanju serije, ki sem jo poimenovala "Retro", to pa zato, ker sem se vrnila k krožnim oblikam, ki me spominjajo na 70-ta leta, nekoliko pa tudi na umetnost Rexa Raya. Serijo si lahko pogledate v mojem prejšnjem blogu in v mojem portfoliu.


Zelo sem uživala pri ustvarjanju te serije, vendar pa imam v mislih še polno idej, zato si bom dovolila še nekaj dni, da s serijo zaključim, v novembru pa se lotim novih izzivov in upam, da pri tem nastane še kakšen video.


No, tukaj smo, ker je spet čas za novi koledar, ki je zelo živih barv, da poživi sive novemberske dni. Upam, da vam je všeč in si ga boste naložili preko te povezave.


Želim vam krasen november in se vidimo spet kmalu.









Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page