top of page

Calendar for April 2017

My dear friends, although March was very long comparing to February, it just passed me by in a flash. And here is already a new calendar for your desktop. You know the drill, check it out below and download it here. I hope you like it and that it'll bring fresh spring colors to your desktop.


..........


Dragi moji, čeprav je bil marec zelo dolg v primerjavi s februarjem, se meni zdi, da je bliskovito hitro švignil mimo mene. In že je tu nov koledar za vaše namizje. Saj že veste kako gre - spodaj si ga pogledate in če vam je všeč, si ga naložite tukaj. Upam, da vam bo všeč in da bo prinesel sveže barve pomladi na vaše namizje.


calendar for april 2017 fluid painting pink yellow and orange

I'm working on so many projects right now that I couldn't find time for my blog posts or other activities on-line, but I hope I will manage to get back to you with all new stuff in couple of days. So please, visit my blog again.

And I wish you a wonderful April. See you soon.

...........


Trenutno delam na toliko različnih projektih, da enostavno ne najdem časa za blog in ostale internetne aktivnosti, vendar pa upam, da bom že v nekaj dneh nadoknadila zamujeno, zato vas vabim, da kmalu spet obiščete moj blog.

In, seveda vam želim čudovit april. Se vidimo spet kmalu.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page