top of page

Luminous soul by Toni Burt

As you might have noticed, I started following Toni Burt's class Luminous soul. I can gladly tell that I love the course and the way Toni explaines the process of creating her sketchy style portraits with oil sticks (not oil pastels).

...........

Kot ste mogoče že opazili sem začela slediti tečaju Luminous soul, ki ga je pripravila Toni Burt. Z veseljem lahko povem, da mi je všeč na kakšen način Toni podaja znanje in v tečaju res uživam. Tečaj je namenjen ustvarjanju z oljnimi paličicami (ki niso isto kot oljne pastele).


You can learn more about Toni on her web site, you can also join the class. Here are just some of her works for you to get taste of her art. You can also check her Facebook page.

..........

Več o Toni si lahko preberete na njeni strani, lahko se prijavite v njen tačaj. Tule je nekaj njenih del, da dobite občutek o čem govorim. Tudi njena Facebook stran je vredna ogleda.


Here are my three Toni inspired pieces. I haven't got oil sticks so I used gelatos and I think I got close enough, although her works are beautiful especially because soft transparency of colours which I didn't achieve quite well.

..........

Pa še moji trije izdelki, osnova za katere je bil Tonijin tečaj. Res da nimam oljnih paličic, sem pa namesto njih uporabila gelatose (pojma nimam kako bi se to prevajalo) in mislim, da je bil medij podoben kolikor se je le dalo. Res pa je, da so njene slike čudovite ravno zaradi nežnih transparentnih barv, česar jaz z gelatosi nisem uspela doseči.


I can easily say that Toni's class inspired me with so many new ideas that I will be soon able to share with you another artwork I'm already working on.

.........

Lahko pa rečem, da me je tečaj navdušil in mi dal nešteto novih idej, tako da bom z vami kmalu lahko delila to na čemer delam zdaj.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page