top of page

Calendar for September 2016

The year has come around. It will be my first anniversary in September that I started working as an independent artist. I'm not rich (yet, ha ha), I'm selling a little and working a lot, but I'm still alive and haven't lost weight (to bad, me think).


In that time I learned a lot about marketing, selling options and similar stuff that is not something an artist likes to do.


I also did everything in my power to improve my drawing and painting skills and on the other hand to teach people about mixed media creative self-care. Having workshops was a great experience and hopefully there will be more in the following months.


I had my first solo exhibition under Kras Arts brand in January and next one I'm having at the end of October November, so I'm busy like a bee.


On the way I met lots of great people in real life and on-line that I admire and feel trully blessed and proud that they are a part of my creative life. And there is also all the support I have from my family and friends that is worth gold.


But I think my greatest achievement in past year was this never ending joy at doing anything linked to my new career and not even thinking about quitting or regretting the path I chose. This was a year of dreams coming true.


Well, as usually I've made you a preview of September's calendar and if you liked it you can download it for free here. I think you already know the drill.


I wish you a great September, enjoy your new desktop and see you soon!

Leto je naokrog in v septembru bo prva obletnica kar delam kot samostojna umetnica. Nisem še bogata, prodajam malo in delam veliko, vendar pa sem še vedno živa in nisem lačna (ne bi škodilo, se mi zdi).


V tem času sem se veliko naučila o marketingu, možnostih prodaje in podobnih zadevah s katerimi se umeniku ne ljubi ukvarjati.


Naredila sem tudi vse v moji moči, da bi izboljšala svoje risarske in slikarske zmožnosti, obenem pa naučila ljudi kako lahko izražajo svojo ustvarjalnost preko mixed media tehnike. To, da sem imela delavnice je bila čudovita izkušnja in upam, da bom na ta način še lahko sodelovala z ustvarjalnimi ljudmi.


Januarja sem imela prvo samostojno razstavo pod znamko Kras Arts, naslednjo razstavo pa imam konec oktobra. Res sem pridna kot čebelica.


V minulem letu sem spoznala številne čudovite ljudi, tako v resničnem življenju kot tudi preko interneta. Mnogi med njimi so umetniki, katerih delo me navdušuje in mi daje voljo, da tudi sama nadaljujem, obenem pa sem srečna, da so postali del mojega ustvarjalnega življenja. Seveda pa ne smem pozabiti na podporo, ki sem je deležna pri svoji družini in prijateljih, in ki je res vredna zlata.


Mislim, da je moj največji dosežek v preteklem letu predvsem neskončno veselje do ustvarjanja, in vsega (tudi manj prijetnega) kar je povezano s tem in v tem, da nisem niti enkrat pomislila, da bi odnehala ali podvomila o poti, ki sem si jo izbrala. Bilo je leto, ko so se mi uresničile moje sanje.


No, dovolj o meni! Kot je zdaj že v navadi, sem vam pripravila septemberski koledar, ki si ga lahko brezplačno zložite na tej povezavi. Mislim, da že veste kako to gre.


Želim vam lep september, uživajte v namizju, ki sem vam ga pripravila, in se vidimo spet kmalu!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page